Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο (site) ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική!

Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο (site) ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική Ρόδου!

Η ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική παρέχει ολοκληρωμένες ποιοτικές

υπηρεσίες που βασίζονται στο ΠΛΑΙΣΙΟ:

ΕΡΕΥΝΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΗ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Στηρίζει την επιχείρηση ή τον ενδιαφερόμενο ιδιώτη στη προσπάθεια για

Γνωρίστε την ΕΣΤΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο

χώρο της κτηματαγοράς από το 2007 και είναι από τα δυναμικότερα κτηματομεσιτικά γραφεία στη Ρόδο. Η απόλυτη και μεθοδικά οργανωμένη δουλειά που προσφέρουμε, πλαισιωμένη από το φιλικό, ζεστό, αλλά προ-πάντων το ανθρώπινο πρόσωπο των συνεργατών μας και η πολύ μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο των ακινήτων, αποτελούν την εγγύηση για τους πελάτες.

Η ικανότητά μας να προβλέπουμε τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς, είναι η εγγύηση  για το αποτέλεσμα  της συνεργασίας μαζί σας και μας οδηγεί σε πρωτοποριακές και ιδιαίτερα επιτυχημένες νέες δραστηριότητες .

Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη που μπορεί και παρέχουμε, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρεία μας και τους πελάτες της, κάτι το οποίο είναι το πλέον αναγκαίο και απαραίτητο για την σωστή συνεργασία, λειτουργία της αγοράς ακινήτων, αλλά και το ζητούμενο κάθε επαγγελματία.

Ως εκτιμητές, πραγματογνώμονες ακινήτων δίδουμε τις πιο αξιόπιστες εκτιμήσεις και αξιολογήσεις, σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές. Είμαστε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι για την έναρξη συνεργασίας μαζί σας με σκοπό να προβούμε στην ολοκλήρωση της κτηματομεσιτικής συναλλαγής της απολύτου προτιμήσεώς σας.

Γιατί πρέπει να εμπιστευθείτε την ΕΣΤΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ:

-Διαθέτουμε μεγάλο αρχείο ακινήτων και αγοραστών συνεπώς έχουμε να προτείνουμε πολλές επιλογές.

-Εξυπηρετήστε από επαγγελματίες με σοβαρότητα και συνέπεια.

-Από την στιγμή που θα καταλήξετε στην ενοικίαση ή αγορά ενός ακίνητου έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε τα πάντα (δάνειο, νομικός έλεγχος, συμβολαιογράφος ) μέχρι την σύναψη του οριστικού συμβολαίου .

-Η ιστοσελίδα μας αποτελεί ενα πολύ καλό μέσο προβολής και είναι ευκολότερη η πρόσβαση σε ενδιαφερόμενους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σχ�ση εμπιστοσύνης

Σχέση εμπιστοσύνης

Τα πωλούμενα ή προς ενοικίαση ακίνητα διαφημίζονται στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο με δαπάνες του κτηματομεσιτικού γραφείου.

Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα προβαλόμενα ακίνητα, μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς σας κι εμείς θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. Φροντίστε να αφήσετε ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας (π.χ.: τηλέφωνα, ηλ. διεύθυνση (e-mail), αριθμό τηλεομοιοτύπου (fax) κ.λπ.).

Για κάθε σας ερώτηση, πληροφορία ή απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2241066304 ή πατήστε εδώ και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Rhodes Blogs

Καλ�στε μας σήμερα κιόλας για να συζητήσουμε!

Καλέστε μας σήμερα κιόλας για να συζητήσουμε!

Live chat by BoldChat

Live chat by Boldchat

Advertisements
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: