Ενοικίαση δωματίων – Γραφείων στην Ιαλυσό της Ρόδου – Hotel – Rooms – Offices for rent in Rhodes – Ialysos

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια προνομιούχα περιοχή

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια προνομιούχα περιοχή

Πανσιόν – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια ή γραφεία με το μήνα σε ξενοδοχείο!  Μηνιαίο μίσθωμα 400€ που περιλαμβάνει ρεύμα, κλιματιστικό, νερό, κοινόχρηστα.

Περιγραφή: To κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται σε μια προνομιούχα περιοχή στο θαλάσσιο κόλπο της Ιξιάς στη Ρόδο αφού απέχει 5 χλμ. από την πόλη της Ρόδου, 1,5 χλμ. από την πόλη της Ιαλυσού, 11 χλμ. από το αεροδρόμιο και 7χ λμ. από το λιμάνι του νησιού. Η θάλασσα απέχει μόλις 150μ. από το ξενοδοχειακό συγκρότημα. Στην ίδια περιοχή μαζί με το ξενοδοχείο βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Πωλείται ένας ολόκληρος όροφος (1ος) προς 1.000.000€.

Studios or offices for let in a hotel in Ialysos (Ixia) area, on the main avenue, offering for a monthly rental of 400€ free electricity, use of air-condition, and water. Our office factorage is half a monthly rent. Also the first floor of the builiding is for sale for 1,000,000€.
  • Please do not ask for information if you are not willing to pay the factorage.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιούχο θέση! H αμοιβή του γραφείου μας είναι ένα μηνιαίο μίσθωμα (400€) εφάπαξ. Παρακαλούμε μη μας ενοχλείτε για πληροφορίες αν δε διατίθεστε να καταβάλετε την αμοιβή της μεσιτείας. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να υπογράψετε μεσιτική εντολή ανάθεσης εύρεσης ακινήτου που σας δεσμεύει για την καταβολή της μεσιτικής αμοιβής. Η υπογραφή της ανάθεσης προηγείται κάθε επίδειξης ακινήτου.

Hotels for sale in Greece Rhodes Ialysos

Σχολιάστε

5 Σχόλια

  1. anyfanti

     /  12/06/2009

    ενδιαφέρομαι να νοικιασω το στθδιο όλο το χρόνο στειλτε μου προσφορά και λεπτομέρειες , ειναι σε όροφο , έχει θέα θάλασσα?
    ευχαριστώ πολυ

    Μου αρέσει!

    Απάντηση
  2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

     /  16/07/2009

    yparxoun eleytheres gkarsonieres gia enoikiash???

    Μου αρέσει!

    Απάντηση
    • Υπάρχει ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων χωρίς έπιπλα και επιπλωμένες γκαρσονιέρες σε Φαληράκι, Παραδείσι, Ρόδο (Ψαροπούλα και Ροδίνι), και γκαρσονιέρα χωρίς κλιματιστικό, μονόχωρη στην Κων. Παλαιολόγου στη Ρόδο. Επίσης γκαρσονιέρα πλήρως επιπλωμένη ανακαινισμένη πλήρως στη Ρόδο με 400 Ευρώ και επίσης στα Κοσκινού. Η αμοιβή του γραφείο για υπόδειξη είναι εφάπαξ ένα ενοίκιο. Για πληροφορίες να τηλεφωνήσεις στα 2241066304 ή κιν. 6946283008 ή στείλε μήνυμα με τα πλήρη στοιχεία σου.

      Μου αρέσει!

      Απάντηση
  3. Maria

     /  24/07/2009

    Geia sas! psaxno gia mia garsoniera mexri 300€ sti rodo. Anamesa se panepistimio kai kentro. Yparxei kati?

    Μου αρέσει!

    Απάντηση

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.